Koronavirüs aşısı karşıtı açıklamalar yapan Fatih Erbakan karantinaya alındı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, oğlunun koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine evinde karantinaya alındı. Erbakan, koronavirüs aşılarının sakat doğumlara, hayvan postuna sahip insanların doğumuna yol açabileceği iddiasını dile getirmişti.

KRONOS 01 Kasım 2021 GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan

Fatih Erbakan’ın oğlu, öğrenim gördüğü okulda koronavirüse yakalandı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Fatih Erbakan ve ailesi, ev karantinasına alındı. Erbakan’ın, Aylık Olağan İl Başkanları Toplantısı öncesi gündeme ilişkin yapacağı açıklama ve çarşamba günü basın mensuplarıyla bir araya geleceği kahvaltı programı iptal edildi.

AŞI KARTIŞI AÇIKLAMALARIYLA BİLİNİYOR

Fatih Erbakan, mRNA teknolojisinin geni değiştirmek için geliştirildiğini iddia ederek, “Mutasyonlar gibi, sakat doğumlar, kuyruklu insanlar, hayvan postuna sahip insanların doğumu gibi korkunç sonuçlara yol açabilmesi mümkün” dedi.

Koronavirüs aşılarına hızlı şekilde onay verilmesini de eleştiren Erbakan, “Normalde piyasaya sürülmesi için geçmesi gereken aşamalar en az 6 sene süren aşıyı, birden bir acil kullanım onayı diye bir şey çıkarıp gözü kapalı dünya üzerinde 6 milyar insana vurulmaya çalışılıyor. ‘Acil kullanım onayı verdik’ dediğiniz aşı mRNA teknolojisini kullanıyor. mRNA teknolojisi demek hücre çekirdeği içine etki edebilen bir teknoloji demek. Hücre çekirdeğinin içine etki ettiğiniz zaman Allah vermesin çok ciddi sonuçların ortaya çıkması mümkün. Mutasyonlar gibi, sakat doğumlar, kuyruklu insanlar, hayvan postuna sahip insanların doğumu gibi korkunç sonuçlara yol açabilmesi mümkün” ifadesini kullanmıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram